22 februarie 2014

Campania de motivare - ediţia a IV-a

               Clasa noastră în colaborare cu Asociaţia Mansio a început pregătirea pentru cea de-a patra ediţie a Campaniei de motivare desfăşurată în luna martie. Ne-am propus să realizăm un număr cât mai mare de mărţişoare care vor fi donate  în cadrul Spitalului de Urgenţă C-tin Opriş Baia Mare, atât pacientelor, cât şi personalului spitalului. Acestea vor fi realizate din diverse materiale şi variate tehnici. Sperăm să demonstrăm astfel femeilor, mamelor, bunicilor că le apreciem, le iubim şi le respectăm.

        Pentru al patrulea an consecutiv Asociatia Mansio , cadrele didactice din ciclul primar din cadrul Liceului de Arte Baia Mare ( Hochia Ioana, Bila Ancuta, Bosovschi Maria si Carmen Coviza), Gradinita de Arte ( Bruzac Monica), Scoala Mihail Sadoveanu si Scoala Lucian Blaga, reprezentate de prof. inv.primar Hosu Adriana si Ardelean Alina  au demarat “Campania de motivare “, campanie ce a devenit deja o traditie in cadrul Spitalului Judetean de Urgente “Dr. Constantin Opris” Baia Mare cat si in cadrul Bibliotecii Judetene “Petre Dulfu” Baia Mare.
         500 de martisoare au fost impartite din suflet tuturor bolnavelor si cadrelor medicale. Am vrut şi noi să le facem o mică bucurie doamnelor şi să le oferim mărţişoare şi să le transmite urările noastre de bine” a spus Hochia Adrian , presedinte Asociatia Mansio.
        In fiecare an, aceeasi emotie. In fiecare emotie un nou sentiment. In cadrul acestei campanii am dorit sa le aducem un strop de bucurie angajatelor Bibilotecii Judetene „Petre Dulfu”- Firiza dar si angajatelor din cadrul Spitalului Judetean de Urgente „Constantin Opris” Baia Mare si implicit pacientelor. Gestul nostru a fost unul simbolic – am vrut sa le aratamca ne pasa! Multumim copiilor pentru efortul depus cat si celor care ne-au ajutat sa le distribuim– Hochia Ioana , manager proiecte.

3 comentarii:

  1. A fost foarte frumos la martisoare ,sper ca anul viitor sa fie si mai frumos ,doamna noastra e cea mai buna ,ne invata multe lucruri interesante si cu totii o iubim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jucati-va cu mouse-ul