29 octombrie 2010

Halloween

În această săptămână s-a desfăşurat la şcoala noastră un proiect educaţional de Halloween la care am participat şi noi. Costumaţi, alaiul de vrăjitoare, fantome, prinţese, indieni, mumii...a pornit de la şcoala noastră spre locul desfăşurării evenimentului, sediul Asociaţiei Mansio. Aici s-au desfăşurat o serie de activităţi şi concursuri. Clasele înscrise la concursul "Lasă-ţi imaginaţia şi creativitatea să zboare" şi-au prezentat programele alese (poezii, scenete, portofolii). Clasa I a obţinut locul III. Puteţi viziona un fragment  dând click AICI sau AICI
Un alt concurs a fost cel de "dovleci sculptaţi" unde clasa noastră a avut două eleve premiate cu locul I pe şcoală (Cristina F. şi Sorina C.)
La concursul de desene organizat pe clase, elevii clasei I care au fost premiaţi sunt: M. Denisa, C. Larisa, Ş. Andreia şi S. Diana.
Concursul cel mai aşteptat, cel al costumelor şi măştilor a avut pentru clasa I următorii câştigători:
Locul I - Sorina C.
Locul II - Cristina F.
Locul III - Otilia P.
Menţiune - Ştefan M.
Menţiune - Gabriel Ş.
Menţiune - Ioana C.
Menţiune - Iasmina V.
Menţiune - Diana S.
Activitatea s-a încheiat cu muzică, dans şi voie bună.


Graiul Maramureşului
Luni, 1 noiembrie 2010
 Informaţia zilei
Luni, 1 noiembrie 2010




 









                                                                                                  






































2 comentarii:

  1. Felicitari copilasi, felicitari pentru invatatoare, este bine de onorat cultura si a altor state, dar sa nu uitam de sarbatorile noastre si sa ii invatam semnificatia lor, si sa "crestem" in iei respectul si pentru traditiile noastre. In orice caz initiativa invatatoarelor este laudabila deoarece serbarile de gen dezvolta cretivitatea. memoria, spiritul ludic...etc...FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jucati-va cu mouse-ul