16 noiembrie 2012

Zilele Şcolii Mihail Sadoveanu

              Am celebrat în această săptămână zilele şcolii noastre. A fost primul an în care organizăm această manifestare. A fost dorinţa noastră de a arăta că facem parte din şcolile municipiului Baia Mare care îşi poartă cu mândrie uniforma. Elevii ciclului primar s-au întrecut în activităţi propuse chiar de către ei. Clasa I ne-a încântat cu concursul de frumuseţe Miss Lizuca, unde tinerele participante au recitat poezii. Clasa a III-a a demonstrat un talent desăvârşit în arta culinară şi au gătit alături de mamele lor salată orientală, salata de fructe.  De asemenea au sădit mălini şi nuci în parcul şcolii. Clasele a II-a şi a IV-a s-au întrecut pe ringul de dans. Toate clasele ciclului primar au vizionat filmul Dumbrava Minunată.


ARTICOLUL IN PRESA LOCALA
emaramures.ro
Ziarelive.ro
maramures.transilvania-tv.ron
maramedia.ro
actualmm.ro
Clasa I














Clasele a II-a şi a IV-a













Clasa a III-a









































Graiul Maramureşului, miercuri, 21 noiembrie 2012











Informaţia zilei, miercuri, 21 noiembrie2012



07 noiembrie 2012

Alerg să-mi colorez vara!

In perioada 01 – 14.09.2012 Asociaţia Mansio va desfăşura la sediul Bibliotecii judeţene din Firiza o gamă largă de ateliere şi activităţi sportive pentru copii şi tineri în cadrul proiectului

ALERG SĂ-MI COLOREZ VARA!

Aşadar, pentru a participa, vă rugăm să vă înscrieţi la sediul Bibliotecii “Petre Dulfu” din Firiza între orele 11.00 si 13.00.


          Proiectul s-a desfasurat pe parcursul a 3 saptamani, timp in care copiii si tinerii participanti au avut diferite ateliere de lucru si activitati recreative. Multumim voluntarei noastre Alexandra Lungoci care ne-a ajutat pe tot parcursul demararii acestui proiect. Proiectul se va derula si in aceasta iarna la sediul Bibliotecii Judetene "Petre Dulfu" din Firiza. Va asteptam!!!!!




 Iată câteva din activităţile desfăşurate care sperăm să atragă de data aceasta şi mai mulţi participanţi:

















































01 noiembrie 2012

Halloween 2012

           Deşi este o sărbătoare importată, copiii o cunosc, o aşteaptă în fiecare an şi se implică activ în organizarea ei. A devenit deja o tradiţie în şcoala noastră realizarea de activităţi specifice acestei sărbători. Şi anul acesta ne vom întrece în crearea de costume, măşti, în realizarea de desene sau sculptat dovleci. Toate se vor desfăşura sub formă de concursuri pe secţiuni:

  • Cel mai original dovleac (premiaţi: P. Otilia)
  • Cel mai elaborat costum (premiaţi: S. Diana, F. Cristina, S. Ionel, Ş. Andreia)
  • Cea mai înfricoşătoare poveste
  • Cel mai talentat desenator (premiaţi: Ş. Andreia, S. Ionel, Ş. Anca)
         Evenimentul este realizat în parteneriat cu Asociaţia Mansio şi cu Biblioteca Petre Dulfu Baia Mare.



















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jucati-va cu mouse-ul